Mobiele carwash

Mobiele carwash

Auto's

Een netjes gewassen wagen bezorgt niet alleen de chauffeur een goed gevoel.  Een proper gereinigde auto, bestelwagen, autocar of vrachtwagen zorgen er ook voor dat de uitstraling van het wagenpark in lijn is met de kwaliteit waar jij voor staat.

Je moet hiervoor zelfs de baan niet op, wij komen graag tot bij jouw bedrijf.  Dit verzekert heel wat tijdswinst voor jou en je medewerkers.  Door het gebruik van de gepaste producten, én het aanwenden van de ideale technieken kunnen we je een schitterend resultaat garanderen.

Bij ons kan je ook terecht voor detailing. Het rollend materieel wordt door ons gespecialiseerd team tot in de puntjes gepoetst.  Zowel voor het reinigen van de buitenzijde als voor een dieptereiniging van de stoffen of zelfs een volledige interieurvernieuwing komen we bij je langs.  Ook voor het simoniseren en polieren, en zelfs het verwijderen van kleine krassen en het plaatsen van coatings (met certificaat) staan we paraat.  Indien gewenst kunnen we zelfs zorgen voor het ontvetten en afstomen van uw motor.

Je wagen proper maken, of zelfs helemaal terug in showroom-staat brengen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Fietsen

Verleng de levensduur van je fiets!

Je fiets is meer vuil- en waterafstotend, de coating biet UV-bescherming, de lak krijgt een mooie glans en matte lak krijgt een satijnlook. Je hoeft je fiets niet meer wekelijks te reinigen, dit is tijdsbesparend waardoor u extra tijd hebt om te fietsen. 

De herverkoopwaarde van je fiets krijgt een flinke upgrade.

Bekijk de foto's

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×