Vensters - ramen wassen

Vensters - ramen wassen

Proper gewassen ramen zorgen er niet alleen voor dat je een prachtig zicht naar buiten hebt, ze bepalen ook mee de uitstraling van uw bedrijfsgebouw.

Vensters wassen is een job voor specialisten.  Het gebruik van de juiste technieken en producten is immers uiterst belangrijk voor het behalen van een perfect resultaat.  Hiervoor kunnen wij zorgen omdat wij enkel werken met grondig opgeleid en gediplomeerd personeel.

We reinigen niet enkel de buitenzijde van uw ramen, maar staan ook in voor het poetsen van de binnenzijde van de ramen, en eventuele binnen-beglazing of tussenglas.  We gaan ook aan de slag op het dak, zodat ook koepels en lichtstraten stralend proper zijn, en je kan genieten van zonovergoten en heldere ruimtes.

Ook het reinigen van ramen op hoogte is voor ons een koud kunstje, want we brengen onze ladders mee, én iedereen is opgeleid om hier op een veilige manier mee om te gaan.

We komen graag eens bij je langs om samen te bespreken wat de ideale frequentie zou zijn om uw vensters schoon te maken, en maken dan een passende offerte.

Bekijk de foto's

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×