Getuigenissen van onze klanten

Westsys BVBA

Schoonmaak van kantoren

"Goedemorgen,Het kantoor werd mooi gepoetst deze morgen, waarvoor dank!!Ter info: 1 van de 2 dames heeft haar jas hier achterlaten.ps wanneer komen de ramenwassers nog eens langs?Met vriendelijke groeten Patricia Quaegebeur "

Vandebroucke window solutions

Ramen wassen + reinigen gevelbekleding

"Beste smile cleaning,Na ons contact kwam u spoedig langs, niet veel later volgde er een correct voorstel.Op de afgesproken datum kwamen er twee van uw mannen langs (coca-cola boys) en derde voegde zich later bij het team. Het was warm die dag zonnetje straalde de vrouwen op het kantoor zagen het graag gebeuren (haha) Maar wat mijn vooral charmeerde was hun werk. PERFECT uitgevoerd en vooral ook alles netjes achtergelateneen aanrader om mee samen te werken!!!!Bedankt groetjes Kathy Vandenbroucke "

X-L-Ent vertaalbureau

Ramen wassen kantoor

"Smile Cleaning,Sven is de juiste persoon op de juiste plaats. Een 50 vierkante meter glaspartij is een koud kunstje voor hen.Op 18 april 2018 kwamen 2 van zijn mannen op tijd aan in Wakken, hadden hun eigen water mee (de vorige glazenwassers vroegen zelf om water),en waren waren op alles voorzien.Een primeur zelf: de binnenbalk werd zelf clean gemaakt met een stofzuiger en een smile!Voornaam personeel van Smile Cleaning: verzorgd, betaalbaar en houden zich zeker niet bezig!!Puik werk Sven en zijn team: we vertellen dit voort !!!!Vertaalbureau X-L-Ent"

Helix Verzekeringen

Ramen wassen

"Onder het motto gepoetste zonnepanelen geven een beter rendement hoef je Smile Cleaning en zijn prijs voor een vervaarlijk werkje niet te schuwen. Het rendement van de zonnepanelen zal niet uitgegeven worden aan datgene wat je betaalt aan smile Cleaning. Prima mannen die snel, efficient en zeer gevaarlijk werk durven uitoefenen met een glimlach, zoals Sven de zaakvoerder zelf ook trouwens. Onder het motto heldere ramen geven een heldere kijk op de verzeerkignsportefeuille vroegen we Smile Cleaning ook voor een poetsbeurt van de ramen. Veel werk, want de firma die al jaren kwam, voldeed eerlijk gezegd niet. Maar ook hier weer met de glimlach, zelfs in de brandende zon van eind juni. Vind je jouw huidige poetsfirma wat snel, maar weinig grondig ... dan moet je een korte call geven aan Smile Cleaning. mvg Helix Verzekeringen"

Mr Vancoillie

Ramen wassen    

"Beste, na eerste contact met u waren we overtuigd van de kwaliteit van uw werk, het betrof een bruin gerookt plafond en dat over de hele benedenverdieping. Het werk was in orde en dat in een tijdspane die u aangegeven had. Het tweede werk volgde, de voorfacade van atelier en toonzaal. We waren afwezig, zoals ook bij het eerste werk. Toch was alles in orde. In een tijdspane waarvan ik moet toegeven: ik kan dat niet. In de toekomst zullen we zeker nog beroep doen op uw diensten. Met vriendelijke groeten Dirk en Annie"

Erika Libbrecht

Rolluiken en goten    

"Even laten weten dat wij heel tevreden zijn van de werken dat, Smile Cleaning bij ons heeft uitgevoerd. Goten zijn perfect afgewassen ze glansen weer alsof ze nieuw zijn. Alsook de rolluiken glanzen terug zelf de voegjes zijn uitgekuist. De ramen zijn ook mooi en de vensters ook. Is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Smile Cleaning."

Electro Blondeel

Ramen wassen    

"Reeds geruime tijd komt Sven bij ons de ramen van de burelen onderhouden, wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken en raden hem aan iedereen aan. Groeten, Pascal Blondeel."

Demolans

Schoonmaak    

"Sven en Co ,wij zijn echt tevreden van je diensten.Het is plezant om 's morgens op kantoor te komen.Het ruik fris en alles is tot in de hoekje en kantjes gepoetst.De grote verbetering op onze vloer (cementlaag verwijderd)was een enorm karwei met een prachtig resultaat.Laten zeker niet na uw bedrijf door te geven aan anders firma's.Doe zo voort."

Vandenburie - De Dapper

reach&wash

"Onze ramen werden voor de eerste keer gepoetst met Reach& wash water smile. En wat een resultaat! Het heeft inderdaad niets van sporen achter gelaten! En om eerlijk te zijn, we hebben ze zelf nog nooit zo proper gekregen. Jullie mogen zeker blijven komen,want waarom nog zelf doen? Voor de prijs moeten we het zeker niet laten."

Floram Plantendesign nv.

ramen wassen

"Na mijn ingave van een aanbeveling Dinsdag sprak Smile Cleaning me aan na de vergadering. Er zou iemand langskomen om de ramen te bekijken en aan de hand daarvan een offerte opstellen. Ik was zelfs nog op de vergadering en werd er al gebeld naar de winkel om een afspraak te bevestigen. De dag nadien zou direct iemand langs komen. Bij het bezoek van de man bleek al snel dat alles bij Smile Cleaning professioneel geregeld is. Ik zou een offerte ontvangen waarbij je via een link de offerte kon bezichtigen, zodat ze bij Smile Cleaning direct wisten of je met de offerte akkoord ging. Na mijn druk op de knop ontving ik direct een standaardmail met daarin het bedanken voor het vertrouwen in hun firma en dat de werken zouden ingepland worden. Met oog op het nogal drukke weekend ( Moederdag ) wou ik dit nog snel geregeld zien, weeral geen probleem voor Smile Cleaning. Vrijdag kwam er een zeer vriendelijke jongeman binnen en poetste perfect de ramen. Twas een hele tijd geleden, dus hij had nogal veel werk. Jammer van de regenbui op vrijdagmiddag maar de ramen waren voor even perfect. Bedankt Smile Cleaning. Mvg Birgit Parmentier, Floram Plantendesign nv."

Peirs

Rolluiken en goten    

"smile cleaning is bij ons langsgeweest voor de goten en rolluiken te reinigen wij zijn zeer tevreden alles glanst weer als nieuw bedankt en zeker voor herhaling vatbaar groetjes fam peirs"

Desmet - Libbrecht

Schoonmaak    

"Hallo, Smile Cleaning nog eens laten weten dat we zeer tevreden zijn van het afwassen van de veranda langs binnen, de profielen zijn weer mooi wit in plaats van geel, is precies een nieuwe veranda dat we hebben. Jullie mogen zeker nog terug komen."

Verbouwkantoor K

Ramen wassen    

"Prima partner met aandacht voor stiptheid en properheid."

Nuyttens Petra

Rolluiken en goten    

"hey smile cleaning bedankt om mijn ramen zo pico bello te doen ze zijn prachtig gedaan merci en doe zo verder"

Demolans

Schoonmaak    

"Smile en co ,de werken die je hebt gedaan waren evenveel super uitgevoerd als 2 jaar geleden : dus nog altijd een tevreden klant !succes"

Impe catering NV

Schoonmaak    

"Beste Sven, Super bedankt voor de schoonmaak. Fijn weekend. Met vriendelijke groeten Pascale Impe"

Constructie Demyttenere

Ramen wassen

"We zijn al een aantal jaar een tevreden klant van Smile cleaning. Ze zijn stipt, flexibel en correct."

Immo Dewaele

Schoonmaak

"Beste Sven & Andy, Ik ben daarnet met de eigenaar ter plaatse geweest en we waren beiden onder de indruk van jullie geleverde prestaties. Een dikke proficiat voor het werk dat jullie gedaan hebben! Hier in kantoor zijn we trouwens op zoek naar een poetsfirma voor het onderhoud van ons kantoor. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij onze kantoorverantwoordelijke. Groetjes, Hilde"

Noël Arickx, syndicus

Schoonmaak    

"Beste Sven en Andy, Nogmaals bedankt voor de service, want ik ben omstreeks 19u nog even in blok B van 'Res. The Symphony' geweest en van het vuil noch de geur was niets meer te merken. Jullie hebben prima werk geleverd, en een pluim voor de uitvoerders! Met dankbare en vriendelijke groeten, Noël ARICKX, syndicus"

Stijn Lefevre

Schoonmaak

"Beste, Ik kom net van het huis van mijn oom. Perfect proper, topservice, topteam. Mijn oom kan nu met een gerust hart naar huis komen morgen. Bedankt voor de snelle service, mijn excuses voor de gigantische mesthoop die daar lag. Mvg Stijn Lefevre Project engineer D.B. Engineering"

Christex nv

Schoonmaak

"Geachte Dit om te melden dat wij zeer tevreden zijn met de kwaliteit van uw geleverd werk. Groetjes jan"